Het laatste level

het laatste level

Deze meeslepende musical gaat over een gamer die in Parijs is beland. Gaat het lukken om het laatste level te halen??

De fanatieke gamer Mitch moet met zijn familie op vakantie naar Parijs, net als een belangrijke gamewedstrijd op het punt staat te beginnen. Zijn ouders willen dat Mitch belangstelling toont voor zijn omgeving en willen niks van het gamen weten. Mitch gaat zich verstoppen om aan de gamerondes te kunnen deelnemen. De bezorgde ouders gaan naar hem op zoek en er ontstaat een kat- en muisspel in Parijs. Omdat hij zich steeds moet verstoppen, raakt Mitch bevriend met een Parijse oudere dame. Uiteindelijk blijkt deze vriendschap belangrijker dan het winnen van de finale.

 

Met hilarische momenten tussen Parijzenaren en toeristen, echte avatars die de game laten zien en wielrenner Matje van de Modderpoel die steeds pech heeft in de Tour de France. Tijdens de musical hoor je de bekende wielren-commentator Gio Lippens verslag doen van een wel heel rare tour…

 

Met negen aanstekelijke liedjes, lekker veel rollen, een spannend verhaal maar ook een gratis app en heel veel online instudeermogelijkheden, staat alles klaar om ook dit jaar weer groep 8 een spetterend einde van hun schooltijd te laten beleven.

 

KRIJG LES VAN JOCHEM MYJER

Wil jij leren hoe je de typetjes in deze musical nog leuker kan spelen? Bij deze musical zit een gratis lessenserie van Jochem Myjer. Hierin legt hij uit hoe je goed je rol neer kan zetten, zodat je het publiek hard kan laten lachen tijdens de uitvoering. Aan de hand van typetjes uit deze groep 8 musical zal hij dieper ingaan op de komische eigenschappen van de rollen, zodat groep 8 dit jaar een ijzersterke eindmusical neer kan zetten. Wanneer je deze musical bestelt, is deze lessenserie gratis en exclusief te zien op het Oefenlokaal van Het laatste level (beschikbaar vanaf januari).

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.