Niet te Filmen

Niet te Filmen

Wat moet je doen wanneer je oude bioscoop niet meer zo goed bezocht wordt als vroeger? Je organiseert een internationaal filmfestival! Het programma loopt al snel lekker. Er komen beroemde gasten en er is zelfs een rode loper. Maar dan blijkt dat de hoofdfilm niet meegenomen is uit de filmstudio

Zal de filmrol op tijd teruggevonden worden in de filmstudio’s? In welke filmscènes raken we verzeild? Ondertussen worden de premièregasten steeds ongeduldiger. Zal Bioscoop Appelstroop weer de bioscoop worden die het vroeger was?

 Met de handige digitale tekstboeken kan je niet alleen zelf makkelijk aanpassingen maken, er zijn ook maar liefst vijftien verschillende versies voor kleine en grote groepen beschikbaar.

 Zorg voor beweging op het podium. Laat je inspireren door onze dansinstructiefilmpjes in ons Oefenlokaal

 Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig te laten oefenen met de karaokevideo’s van de liedjes in ons Oefenlokaal

 Er is een gratis app voor je smartphone of tablet om deze musical te oefenen.

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.