Filter op beschikbare musicals

Musicals geselecteerd

Sorteer op:

Afscheidsmusicals groep 8

Het opvoeren van een afscheidsmusical door groep 8 is op de meeste scholen een traditie. Deze musicaltraditie begon eind jaren zestig. De musicals die in 2020 verschijnen zijn niet meer te vergelijken met de musicals van toen. Spetterende, moderne producties zijn het geworden, vaak met een trailer en soms ook met een app die de kinderen helpt bij het instuderen van hun rol.

Het samen instuderen van een eindmusical zorgt voor een speciale groepssfeer en spanning. Een spanning die haar ontlading vindt na de opvoering van de musical. Voor veel leerlingen een moment om nooit te vergeten.

Hier kun je ongeveer 150 eindmusicals vergelijken van alle belangrijke producenten van schoolmusicals. Gebruik het filter om te selecteren op speelduur, het aantal spelers of de producent van de musical.