Vlam in de pan Afscheidsmusical

Vlam in de pan

Vlam in de pan

In deze vrolijke afscheidsmusical koopt Ciska Vlam een restaurant. Ze wil er een gezellige, Hollandse tent in beginnen. Maar haar neef Frans koopt hetzelfde restaurant, tegelijkertijd. En hij wil er een chic Frans restaurant in beginnen! Dan slaat de vlam in de pan.

Een eindmusical met acht knalliedjes, leuke rollen voor iedereen en een script voor zowel grote als kleine groepen. Welke versie je ook kiest, de spelers gaan zeker vlammen op het toneel!

Ciska Vlam en haar neef Frans hebben alle twee de helft van een restaurant gekocht. De oude eigenaar is met pensioen en heeft notaris Chris gevraagd de tent aan deze twee compleet verschillende koks te verkopen. Ciska is namelijk van de Hollandse pot, terwijl haar neef juist van chic, Frans eten houdt. Ze krijgen een week de tijd om zoveel mogelijk gasten in hun deel van het restaurant te bedienen. Wie wint, krijgt het hele restaurant.


Aan de overkant zit een vestiging van de Mexicaanse restaurantketen van Macho Nacho. En Macho houdt he-le-maal niet van concurrentie. Daarom wil hij de nieuwe restauranteigenaars een spaak in het wiel steken. Gaat hem dat lukken? En wat heeft de verlegen, maar slimme Hero hiermee te maken? Je komt erachter in dit lekkere verhaal met een twist. Vol knallers van liedjes, een app voor de leerlingen en swingende dansvideo's. Met Vlam in de pan serveert groep 8 gegarandeerd een knaller van een afscheidsmusical!

Benny Vreden

De afscheidsmusicals, kerstmusicals en andere musicals voor het basisonderwijs van Benny Vreden zijn een begrip op scholen in Nederland en België. Naast de afscheidsmusicals biedt ook de Benny Vreden digibord tool aan.  Met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek. Sinds 2018 is Carlo Boszhard eigenaar van Benny Vreden.