NISNO

NISNO

Het crea-team van TOP-tv heeft van directeur Max de opdracht gekregen met een idee te komen voor een nieuw spraakmakend tv-programma. Dit is hard nodig want de kijkcijfers laten te wensen over en de inkomsten lopen terug. Maar welk programma is nog niet verzonnen en welke prijs niet eerder uitgereikt? Stagiair Daan komt met een uitstekend plan. De NISNO-prijs, uit te reiken tijdens het grote NISNO-gala! Het hele land raakt enthousiast; artiesten, een kunstschilder, een goochelaar en zelfs een heel voetbalelftal melden zich aan om genomineerd te worden voor de NISNO-prijs.

 

Bij TOP-tv is men erg druk met de hele organisatie van het grote gala. Wordt niets vergeten? Eindelijk breekt de dag van het grote NISNO-gala aan. Zal alles goed verlopen? Wie gaat er met de NISNO-prijs naar huis? Of blijkt het toch allemaal ONZIN te zijn?

Benny Vreden

De afscheidsmusicals, kerstmusicals en andere musicals voor het basisonderwijs van Benny Vreden zijn een begrip op scholen in Nederland en België. Naast de afscheidsmusicals biedt ook de Benny Vreden digibord tool aan.  Met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek. Sinds 2018 is Carlo Boszhard eigenaar van Benny Vreden.