Alle remmen los! Afscheidsmusical

Alle remmen los!

Alle remmen los!

In deze wervelende afscheidsmusical maakt groep 8 een onvergetelijke reis. Met een supersonische bus razen ze door dit heerlijke verhaal van internationale allure en vol met kleurrijke karakters.

Stap in lijn 8 en start de motoren want dan gaan Alle remmen los!

Job en zijn zus Tess hebben een busreis georganiseerd, maar die verloopt niet helemaal vlekkeloos. En dat is nog zachtjes uitgedrukt! Tess had alles onder controle en iedereen stond op de passagierslijst. Wat Job en Tess betreft konden Alle remmen los!

Dat was voordat die mysterieuze man, meneer Van Dalen, de bus instapte met zijn mysterieuze koffertje. Hij stond eerst niet op de lijst om mee te gaan en toen ineens wel… vreemd. Nouja, het komt vast goed, dacht Tess. En ze verwelkomde vrolijk de rest van de passagiers. Familie Criminelissen, Zus en Zo Samsonite, Ben en Bente Bruin, Meneer en Mevrouw Noten. 


En op het nippertje stapte ook bruid Sara in met haar bruidsmeisjes Jank en Janken. Eh, dames, vergeten jullie niet iets? Ze babbelen honderduit over hun romantische bestemming Parijs. Maar wacht eens, Zus en Zo willen naar Londen. Ben en Bente gaan zonnen in Italië. En Mevrouw Noten wil per sé naar Broadway. Maar… dat kan helemaal niet! 


Als de vakantiegangers steeds onrustiger worden, heeft Job een idee om iedereen tevreden te houden. Alles goed en wel, maar dan weten we nog steeds niet wat er in dat koffertje van Van Dalen zit! Dat geheim wordt pas aan het einde van de musical onthuld. Het verklaart waarom al die verschillende personen in dezelfde bus stapten en laat ze zien dat de weg ergens naartoe net zo fijn is als de bestemming.


Wanneer groep 8 dat doorheeft, kunnen met recht Alle remmen los!


Geniet van 10 vrolijke scènes en 8 catchy liedjes. Met voor iedereen een leuke rol om in te stralen en een extra lied in versie GROOT.

Benny Vreden

De afscheidsmusicals, kerstmusicals en andere musicals voor het basisonderwijs van Benny Vreden zijn een begrip op scholen in Nederland en België. Naast de afscheidsmusicals biedt ook de Benny Vreden digibord tool aan.  Met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek. Sinds 2018 is Carlo Boszhard eigenaar van Benny Vreden.