Wie steelt de show? afscheidsmusical

Wie steelt de show?

Wie steelt de show?

In deze sprankelende afscheidsmusical is de grote vraag: wie steelt de show? Presentatoren Bob Babbel en Shirley Shine proberen het uit alle macht, maar de kijkcijfers van het programma zijn een drama. Dan gooien de zenderbazen het format om en lijkt de uitzending een succes te worden. Maar wie zijn toch die gemaskerde juryleden? En belangrijker nog: wat proberen ze te verbergen?

‘Welkom dames en heren, wat fijn dat u weer kijkt!’. De presentatoren van de grootste show ever verdringen elkaar om zelf van het scherm te kunnen spatten. Net als producer Emmy Blits de gemoederen heeft gesust, komen de bazen van de tv-zender binnen. De kijkcijfers kelderen tot beneden het vriespunt, dus ze komen ingrijpen. Ze gooien het programma om en introduceren gemaskerde juryleden die alle acts gaan beoordelen. Zij vragen zich af: wie steelt de show?

Geven alle vier de juryleden een duim omhoog aan een artiest of groep? Dan gaat de kluis open voor de hoofdprijs van 1 miljoen. Horen we dat goed, 1 miljoen? Ja, dat horen jullie goed! En de artiesten hebben het ook gehoord, want die stromen meteen massaal toe.

Benny Vreden

De afscheidsmusicals, kerstmusicals en andere musicals voor het basisonderwijs van Benny Vreden zijn een begrip op scholen in Nederland en België. Naast de afscheidsmusicals biedt ook de Benny Vreden digibord tool aan.  Met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek. Sinds 2018 is Carlo Boszhard eigenaar van Benny Vreden.