Verboden te voeren

Verboden te voeren

Rep en Roer Musicals komt weer met een vrolijke musical met veel humor en de lekkere meezingers die je van Rep en Roer gewend bent. Dit keer speelt het zich af in een dierentuin. (Alles in één decor!). Er zijn veel verschillende scripts beschikbaar zodat je in een handomdraai voor jouw groepsgrootte een passende musical hebt.

Waar gaat het verhaal over?

Jongevoets dierenpark is een leuke dierentuin. Alleen… ze hebben geen Chinese pandabeer. En ook al geen babyolifantjes. Daarom heeft directeur Jelle Jongevoet een bijzondere vogel uit Argentinië gehaald, de zogenaamde oelewapper.

 

Het dierentuinpersoneel is druk met de voorbereidingen. Maar op de dag dat de nieuwe aanwinst wordt gepresenteerd, blijkt de vogel uit zijn kooi te zijn verdwenen!

 

Al het personeel probeert de vogel te vangen: de Rangers (‘Een echte Ranger kent geen danger!’), de snoepverkoopsters en assistente Olga die alle klusjes van Jelle moet opknappen. Zelfs de leerling dierenverzorgers mogen even stoppen met poepscheppen als ze in de bomen de karakteristieke roep van de vogel horen.

 

Maar wie heeft hem eigenlijk vrijgelaten? Heeft Beau het misschien gedaan, die jongere die zijn taakstraf in de dierentuin moet uitvoeren? Of de moeder van dat verwende meisje, die haar dochter een oelewapper cadeau wou geven? Of waren het de vogelaars, die tegen opsluiting van vogels zijn?

 

Enne… mocht dat eigenlijk wel, die oelewapper uit Argentinië halen? De directeur doet een beetje geheimzinnig. Hij zegt steeds: ‘verboden te voeren.’ Hier zit een luchtje aan.

 

Die middag zal koningin Minima komen om de vogel te onthullen… Zal hij op tijd worden gevangen??

 

Je maakt het mee in de afscheidsmusical van 2020: VERBODEN TE VOEREN.

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.