Ren voor de robot

Ren voor de robot

In Middelstad zijn alle mensen een beetje zenuwachtig. Want binnenkort opent de uitvinder Stein Breingein hier zijn nieuwe winkel. Iedereen vraagt zich af wat er te koop zal zijn. Met veel tromgeroffel onthullen de verkopers het product van de nieuwe shop: Robots! Vanaf nu heeft iedereen altijd vakantie!

Al snel zien we hoe de slager zijn winkel door een robot laat runnen. De juf van de plaatselijke school zet een robot voor de klas en de doktor laat een robot wandelen met zijn patiënten. Er is zelfs door een meisje een verkering-vraag-robot aangeschaft!

De boswachter en zijn vriend, die net bezig waren met de organisatie van de jaarlijkse boswandeling, vinden al die techniek maar niks. Niemand geeft nog om de natuur. ‘s Nachts, als de robots opgeladen worden, gaan ze op pad om eens flink wat draden los te knippen.

Maar de volgende ochtend blijken de robots niet kapot, maar ze vertonen wel erg raar gedrag. De Robots zijn niet meer te besturen. Hoe moeten we ze stoppen?? Help! Ren voor de Robot!!

Kan je alles vervangen door techniek? Gebruik jij zelf nog wel je creativiteit? Of gaat bij jou eigenlijk ook alles veel te automatisch?

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.