Gewoon Super

Gewoon Super

Rep en Roer Musicals komt weer met een vrolijke musical met veel humor en de lekkere meezingers die je van Rep en Roer gewend bent. Dit keer speelt het zich af in een supermarkt. (alles in één decor!). Er zijn veel verschillende scripts beschikbaar zodat je in een handomdraai voor jouw groepsgrootte een passende musical hebt.

Waar gaat het verhaal over?

Manus werkt in een doodgewone supermarkt, Gewoon Super. Het lijkt alsof de tijd daar een beetje heeft stilgestaan. Het personeel neemt de tijd voor zijn klanten, waardoor alles een beetje langzamer gaat. Maar gelukkig knapt Manus veel klusjes op, waardoor alles toch voor elkaar komt. Manus heeft een geheim: als hij de oude klok van de muur haalt, staat de tijd letterlijk stil. Zo kan hij achterstallig werk verrichten.

Het personeel wordt opgeschrikt als opeens blijkt dat ze zijn genomineerd in de wedstrijd Supermarkt van het Jaar. Dit is een prank van de youtubers van KapotTV. Het personeel weet niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn toch niet hip genoeg om hieraan mee te doen?

Hoe dit afloopt, maak je mee in de afscheidsmusical van 2019 Gewoon Super, die gaat over gewoon zijn wie je bent. Want dat is super. Gewoon super.

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.