Paniek in de snoepfabriek

Paniek in de snoepfabriek

De snoepfabriek Suikerspin B.V. doet goede zaken. In het hele land wordt ontzettend veel snoep gegeten. De directrice Lolly Suikerspin overweegt zelfs twee verdiepingen op de snoepfabriek te laten zetten, ondanks hevig protest van haar buurman, Peer de Groenteboer. Maar als haar dochter Candy ziek wordt van alle snoepjes die ze dagelijks moet testen, ziet Lolly zich genoodzaakt aan te kloppen bij haar buurman, om fruit te kopen.

 

Wat niemand ooit had kunnen vermoeden, gebeurt: Peer en Lolly worden verliefd. Ze zijn dol op elkaar en ze besluiten samen Groen Snoep te gaan produceren. Maar hoe maak je dat eigenlijk, Groen Snoep? Onbedoeld komt er een nogal vreemd ingrediënt in het Groene Snoep terecht. En als de mensen ervan eten, gebeuren er opeens rare dingen...

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.