A Kind of Magic

A Kind of Magic

In het landhuis is van de Meestergoochelaar Django vindt een goochelcongres plaats. De beroemde Django is in het bezit is van de Grootste Truc van de Wereld en alle goochelaars kijken tegen hem op. Maar onderling heerst er een vijandige sfeer. Iedereen vindt elkaar een mislukte goochelaar en zichzelf de beste.

 

Dan moet Django onverwacht op zakenreis. Een beginnende goochelaar in Antwerpen heeft zijn assistente laten verdwijnen en kan haar niet meer terug vinden. Hij moet erheen om te helpen zoeken. De goochelaars zullen onderling moeten gaan uitmaken wie het beste is. Het boek, met daarin de Grootste truc van de Wereld, laat Django achter, ervan uitgaande dat niemand erin zal kijken.

 

Maar ’s nachts sluipen de goochelaars door het huis in een poging om het boek te bemachtigen. “Alleen even kijken”. Maar zodra het boek geopend wordt, gebeurt er iets heel vreemds... Wat is Django eigenlijk? Een toverende goochelaar of een goochelende tovenaar?

 

A Kind of Magic is een verassende, vrolijke musical over vriendschap en vertrouwen. Met echte goocheltrucs die wij bij wijze van hoge uitzondering hebben mogen ontfutselen van goochelaar Arie Spin. Eigenzinnige humor, vlotte en afwisselende muziek staan wederom centraal.

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.