Sterren!

Sterren!

Zomer in het jaar 3011. Ga eens op vakantie naar een andere planeet! Met deze leus nodigen de Equa's van de planeet Equatanië, toeristen van de aarde uit naar hun planeet te komen. De Equa's zien er bijna hetzelfde uit. Behalve Dat sommigen een sterretje hebben op hen buik en anderen niet. Maar dat is dan ook het enige verschil.

Er landen echter geen toeristen, maar Sylvester & Kompanen, een stel sluwe verkopers die hopen hun slag te slaan bij dit naïeve volkje. In hun drang geld te verdienen, verkopen ze hen niet alleen de meest onzinnige dingen, maar creeëren ze ook nog eens verdeeldheid onder hen. Met een sterretje op je buik zou je beter zijn dan zonder. De Silly Vester, een machine die sterren zet, moet uitkomst bieden. Maar of dat helpt...?

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.