De Lachfactor

De Lachfactor

Dames en heren, welkom bij: …. De Lachfactor!

In de Lachfactor moeten de kandidaten de mooie miljonairsdochter Lola aan het lachen zien te krijgen. Maar dat is zo makkelijk nog niet, want Lola heeft al jaren niet gelachen.

Bij een van de acts wordt Lola in een kietelmachine gestopt. Maar … er gaat iets mis! De kietelmachine ontploft en als Lola eruit komt, is ze helemaal zwart geblakerd! Boos loopt ze de set af. Iedereen schrikt. Lola is nodig voor het TV-programma. Gauw naar de reclame! Ondertussen wordt er gezocht. Maar Lola is onvindbaar.

Zal Lola teruggevonden worden? Zal ze ooit weer lachen? Je ziet het in: De Lachfactor!

Het script is geschreven door Ad Grooten, bekend als schrijver van Sprookjesboom de Musical van de Efteling. Ook is hij het creatieve brein achter groepen als Pater Moeskroen en Cowboy Billie Boem.

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.