Volg die Ster

Volg die Ster

De koning in deze kerstmusical is een mopperkont die het niet kan uitstaan dat hij niet precies weet hoeveel volk hij heeft. Maria en Jozef, die net bezig zijn met het inrichten van de kinderkamer, moeten naar Bethlehem voor de volkstelling. Als ze daar geen hotel blijken te kunnen vinden, besluiten ze te overnachten in een stal.

 

De herders op het veld krijgen die nacht bezoek van Heaven en Angel, twee op motoren rijdende engelen: “Check die ster!”, zeggen ze. De herders en de Drie Koningen treffen elkaar op kraamvisite in de stal. Als zij de baby bewonderen, staat opeens Koning Mopperkont met zijn gevolg voor de deur. “Waarom wordt er een nieuwe koning geboren terwijl er al een koning is?”

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.