Lichtjes in het duister

Lichtjes in het duister

Op zoek naar een sfeervolle kerstmusical om dit jaar met de groep of school op te voeren? Sluit 2021 sfeervol af door de kinderen te laten stralen in dit originele kerstverhaal met nieuwe kerstliedjes van Rep en Roer Musicals.

Als de herders in het veld horen dat er een kindje is geboren dat hen gelukkig zal maken, weten ze niet hoe snel ze de ster moeten volgen. Ze hebben altijd al gelukkig willen zijn.

 

Maar dan opeens is de ster verdwenen. Hij zal toch niet gevallen zijn?! De herders gaan op zoek naar de ster, maar ze zijn bang in het donker.

 

Onderweg ontmoeten ze zwervers, vuurvliegjes en de drie koningen. Elke ontmoeting is eerst spannend, maar blijkt dan heel leuk te zijn. Maar de herders zijn te druk om daar lang bij stil te staan. Pas als ze het kindje gevonden hebben, zullen ze gelukkig zijn, denken ze.

 

Dan zien ze de ster opeens weer. Hij is nooit weggeweest, er zat alleen even een wolkje voor.

 

Uiteindelijk komt de hele stoet bij het stalletje aan en daar leren de herders een wijze les: het geluk stond al die tijd al voor hun neus, maar ze zagen het niet. Geluk is er altijd, alleen kan je het soms even niet zien, omdat er een wolkje voor zit.

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.