Status Offline - Waarvan Acte Theaterproducties

Status Offline

STATUS OFFLINE

STATUS OFFLINE - De leukste 'offline' musical die je 'online' kunt vinden!
De bewoners van 'Hotspot' zijn al maanden afgesloten van het internet!
Geen enkele app, site of online game doet het, kun jij je dat voorstellen een leven zonder WIFI?!

Welkom in Hotspot! Een klein dorpje niet eens zo heel ver hier vandaan! Zo op het eerste gezicht een heel normaal dorpje, maar schijn bedriegt! De arme bewoners van Hotspot zijn al maanden afgesloten van het internet! Geen enkele app, site of online game doet het, kun jij je dat voorstellen een leven zonder wifi?! 

 

Als op een dag een nieuwe burgemeester in het dorp aankomt maakt hij kennis met de inwoners van het dorp… Hij ontmoet de ‘Like brigade’ die overal plaatjes van Emoji’s opplakken, de postbode bezorgt spam, de gemeenteraad vergadert met hun hoofd door een frame alsof ze in een online vergadering zitten en bij de Winkel van het Web kun je ‘duimpjes omhoog’ per ons scheppen uit grote bakken… Wat is hier aan de hand? 

 

Nou simpel… Omdat de bewoners zich geen leven met ‘Status Offline’ kunnen voorstellen, doen ze gewoon alsof ze nog ‘Online’ zijn en dat zullen we weten ook! Onder leiding van de nieuwe burgemeester start een grote zoektocht naar het verdwenen internet, waarvoor de bewoners zelfs het ‘Darkweb’ op moeten, op zoek naar het grote Wiki-boek met alle antwoorden! Hangen de sleutels in de 'Cloud'? Welke rol speelde de oud-burgemeester ‘Claire Catfish’? Zal wethouder Spam ooit op de dating-app ‘Vinder’ zijn online match vinden? En waarom komt er rook uit de fontein? 

 

Je krijgt alle antwoorden de afscheidsmusical 'Status Offline' 

Zal het lukken om weer ‘back online’ te komen… En is dat eigenlijk wel een goede oplossing?

 

De eindmusical Status Offline is een vrolijke comedy vol grappige typetjes, een verrassende verhaallijn en 9 geweldige liedjes die samen garant staan voor een een feestje op het toneel!

De musical kan zowel “live on stage”, vooraf gefilmd of direct gestreamd worden.!

 

 

Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte Theaterproducties ben je aan het juiste adres voor spetterende eindmusicals, kerstmusicals en sketches! Alle musicals en mini musicals hebben originele swingende muziek, vlotte dialogen, leuke typetjes en natuurlijk veel humor. 


De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee iedere musical echt van de klas zelf wordt! Al bijna 10 jaar is Waarvan Acte een begrip in Nederland, België en ver daarbuiten. Neem eens een kijkje bij het rijk gevarieerde aanbod, download een van de leesversies en zing vast mee met de handige meezingvideo’s!