De Route van Sinterklaas

De Route van Sinterklaas

De Route van Sinterklaas!

Hij komt, Hij komt…! Toch!? 

 

Speciaal voor Sint: “De Route van Sinterklaas”

Sinterklaas is de weg kwijt… Nou ja, hij heeft het allemaal nog wel op een rijtje, alleen de reis naar ons land is al jaren vol problemen! Dichte mist, zware storm en pakjes die overboord vallen…De weg naar ons land is altijd lang en vol gevaren zo lijkt het! In de mini-musical “De Route van Sinterklaas” bedenkt (en maakt) de klas speciaal voor de Sint een oplossing…. OP RIJM!

 

Ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders!

Deze mini-musical is geschikt voor de kinderen in de onder- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!

Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte Theaterproducties ben je aan het juiste adres voor spetterende eindmusicals, kerstmusicals en sketches! Alle musicals en mini musicals hebben originele swingende muziek, vlotte dialogen, leuke typetjes en natuurlijk veel humor. 


De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee iedere musical echt van de klas zelf wordt! Al bijna 10 jaar is Waarvan Acte een begrip in Nederland, België en ver daarbuiten. Neem eens een kijkje bij het rijk gevarieerde aanbod, download een van de leesversies en zing vast mee met de handige meezingvideo’s!