Challenge Accepted  Waarvan Acte Theaterproducties

Challenge Accepted

Challenge Accepted

Als er op een prachtig luxe resort een mysterieus voorwerp wordt gevonden bij de zwemvijver staat het hele resort op zijn kop! Is het een verloren schat die miljoenen waard is? of is het iets anders? Als klap op de vuurpijl komt influencer duo KenJa-WoW! het animatieteam uitdagen... Challenge Accepted!
Zijn jullie klaar voor een “Uitdagende Challenge”?


Welkom op “de Twitterhut”. Een prachtig en luxueus resort, gelegen in het bos aan een schitterend meer. De gasten (Greetje Tuinberg, Pip Plogging, Renée Cycle, David Attenburg en Esther Vinted) komen er al jaren om te genieten van de rust, de groene omgeving en de ruimte. Het resort heeft een animatieteam dat de hele dag door gezellige activiteiten organiseert, maar wel een beetje suf is. Dit komt door directeur Caro van der Meer die absoluut geen drukte voor de gasten wil. Als tijdens een van de activiteiten bij het zwemmeertje een bijzonder voorwerp wordt gevonden is het gedaan met de rust in het luxe resort. Ex-commando Igor belt direct de explosieve opruimingsdienst! Gast en documentairemaker David Attenburg ziet het als zijn kans op een grote doorbraak en belt zijn collega’s om er verslag van te komen doen. Ondertussen start een groot onderzoek onder leiding Cas Columbus en zijn team van top archeologen. Tot overmaat van ramp komen de twee beroemde influencers, Kenzo Nol en Jamilla Meis, live verslag doen voor hun kanaal “KENJA WOW!”

Maar ja… de archeologen, nemen nogal hun tijd voor de opgraving en het onthullen van het mysterieuze voorwerp en dat duurt lang! Jamilla beseft dat dit niet goed voor de volgers en likes van het beroemde kanaal is en bedenkt met Kenzo een plan waarbij ze het animatieteam inzetten die ineens allerlei ‘wilde challenges’ met de gasten van het resort moeten gaan doen.

Of de gasten en de directeur daar zo blij mee zijn…? En wat is dat voorwerp nou precies? Straks ontploft de boel!


Ga het zien in deze hilarische feel-good eindmusical –met een twist– waarover iedereen over 10 jaar nog steeds praat! Zeg maar… Letterlijk…

Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte Theaterproducties ben je aan het juiste adres voor spetterende eindmusicals, kerstmusicals en sketches! Alle musicals en mini musicals hebben originele swingende muziek, vlotte dialogen, leuke typetjes en natuurlijk veel humor. 


De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee iedere musical echt van de klas zelf wordt! Al bijna 10 jaar is Waarvan Acte een begrip in Nederland, België en ver daarbuiten. Neem eens een kijkje bij het rijk gevarieerde aanbod, download een van de leesversies en zing vast mee met de handige meezingvideo’s!