Kerstmuscial Twinkel Waarvan Acte Theaterproducties

Twinkel

Twinkel

Twinkel de swingende kerstmusical!
Welkom in warenhuis Twinkel! Het warenhuis vol lichtjes en versieringen, waar je het leukste speelgoed, hebbedingetjes en nog veel meer kunt kopen! De medewerkers staan voor je klaar om de aankopen zo mooi mogelijk in te pakken, je kunt speelgoed en gadgets uittesten en natuurlijk ontbreken de gratis samples van de parfumafdeling niet! 

Deze kerst is er iets bijzonders… Meneer en mevrouw Twinkel hebben een geweldige actie voor het goede doel! Alles wordt uit de kast getrokken om een grote pot met geld te vullen, die midden in de winkel staat. Maar staat die pot daar eigenlijk wel veilig? 

Influencer Senna Spinning komt kerstman spelen om zoveel mogelijk klanten naar de winkel te lokken! De sensatiepers komt daar natuurlijk live verslag van doen. Helaas hebben drie boeven ook besloten te komen “winkelen” bij Twinkel. Ze zien de pot met geld en bedenken een plan om deze te stelen! In een donkere kerstnacht breken ze in, ze worden bijna betrapt, maar improviseren net op tijd…  Ze doen zich voor als uitzendkracht en gaan werken op de verschillende afdelingen van het warenhuis. Maar ja… inpakken zonder ervaring… de drukste tijd van het jaar... een verwende VIP en heel veel kerstballen… Dat kan niet goed gaan! Zal het de beveiligers lukken om de boeven op tijd te ontmaskeren?

 

Dompel je onder in deze swingende ‘feelgood-kerstmusical’, vol grappige typetjes en met een verrassend plot en kom alvast in kerstsfeer!

 

Fijne kerst allemaal!

Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte Theaterproducties ben je aan het juiste adres voor spetterende eindmusicals, kerstmusicals en sketches! Alle musicals en mini musicals hebben originele swingende muziek, vlotte dialogen, leuke typetjes en natuurlijk veel humor. 


De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee iedere musical echt van de klas zelf wordt! Al bijna 10 jaar is Waarvan Acte een begrip in Nederland, België en ver daarbuiten. Neem eens een kijkje bij het rijk gevarieerde aanbod, download een van de leesversies en zing vast mee met de handige meezingvideo’s!