Missie Volbracht Waarvan Acte Theaterproducties afscheidsmusical groep 8

Missie Volbracht

Missie Volbracht

Een team van geheim agenten wordt op pad gestuurd om hun vermiste collega te redden! Het hoofdkwartier stuurt ze naar festival ‘Extravaganza’ waar ze ‘undercover’, in verschillende tenten een spectaculaire missie moeten volbrengen!

Ben jij klaar voor een geheime missie?Een speciaal elite team van geheim agenten krijgt de opdracht om hun vermiste collega te redden. Hun missie brengt ze naar Festival Extravaganza.

 

Daar maken ze kennis met het hoofd van de beveiliging Sjoerd die ze nuttige tips geeft, maar daar willen ze niet naar luisteren en ook de omroepberichten zitten vol aanwijzingen, maar die horen ze niet! Het team vertrouwt op hun eigen training en verspreiden zich ‘undercover’ over het terrein op zoek naar hun collega… Maar dat blijkt nog niet simpel te zijn, omdat je als stugge geheim agent juist heel erg opvalt tussen alle vrolijke en extravagant geklede festivalgangers!

 

Rock mee in de ‘Silent Disco’, eet wat lekkers bij de foodtrucks en maak kennis met hilarische influencers, maak een tutorial of ga in ‘virtual reality’ in de game tent, alles kan en alles mag op festival Extravaganza!

Zal het de geheim agenten lukken hun vermiste collega te vinden? Welke rollen spelen Samantha Suikerspin, Donna Disco & Tricky Tutorials nou precies? En wie is toch die gesluierde waarzegster die overal opduikt?

 

Je krijgt alle antwoorden in de spectaculaire nieuwe eindmusical Missie Volbracht!

 

 

Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte Theaterproducties ben je aan het juiste adres voor spetterende eindmusicals, kerstmusicals en sketches! Alle musicals en mini musicals hebben originele swingende muziek, vlotte dialogen, leuke typetjes en natuurlijk veel humor. 


De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee iedere musical echt van de klas zelf wordt! Al bijna 10 jaar is Waarvan Acte een begrip in Nederland, België en ver daarbuiten. Neem eens een kijkje bij het rijk gevarieerde aanbod, download een van de leesversies en zing vast mee met de handige meezingvideo’s!