Junglebeat

Junglebeat

Freek Pronk leidt een excursie in de jungle met Kenny Boeijen, Mevrouw Van Jengelen en andere kleurrijke figuren. Maar wacht eens... horen ze daar een meisje gillen? Dat is Claire, die achterna gezeten wordt door een anacondakoningin. Gelukkig slingert held Tarsam haar te hulp aan zijn liaan. Van regisseur Finn Nieto mag die scène wel even over. En Slimme Sjaak? Die bedenkt een gemeen plannetje om de gouden bladeren van de hoed van Claire te pakken te krijgen.

 

Als alles in het honderd dreigt te lopen, komt Freeks kennis van de jungle goed van pas. Volg de beat van je hart, dan is het eind goed al goed voor dit verhaal.

 

Junglebeat is dé opzwepende, hilarische musicalhit van 2020. Met vrolijke liedjes, kleurrijke karakters en heerlijke humor krijgt groep 8 het afscheid dat ze verdienen.

Benny Vreden

De afscheidsmusicals, kerstmusicals en andere musicals voor het basisonderwijs van Benny Vreden zijn een begrip op scholen in Nederland en België. Naast de afscheidsmusicals biedt ook de Benny Vreden digibord tool aan.  Met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek. Sinds 2018 is Carlo Boszhard eigenaar van Benny Vreden.