Expeditie Beachclub

Expeditie Beachclub

Expeditie Beachclub is een unieke musical. In dit crimineel leuke verhaal draait het namelijk niet om het vinden van de dader van de kunstroof. Wie het gedaan heeft, weet je binnen een paar minuten! Maar heeft Inspecteur Storm het ook door? Gaat hij de juiste bewijzen vinden? Wat zijn de strandwachten Sem, Daan en Pam van plan? En waarom is Tila TikTok zo enthousiast?

Aan het eind van het verhaal is het zonneklaar: iedereen verdient een tweede kans!

Als het doek opengaat, vallen we midden in de uitzending van ‘Opsporing Gevlogd’. In dit vlogprogramma interviewt Annika van Stranden de directeur van museum Kunst aan de kust, Mevrouw Peentjes, over de kunstroof van de eeuw. “Het meisje met de parasol, een portret van 3 miljoen euro, is gestolen!” legt ook onderdirecteur Evelien Netjes uit. Na het interview komt Evelien de dief van het schilderij tegen: Handige Harry. Maar wacht eens… kennen die twee elkaar soms? Ze barsten samen in lachen uit! Nou ja zeg, Evelien is helemaal niet zo netjes, ze zit zelf achter de kunstroof.

 

Strandwachten Sem, Daan en Pam willen intussen van diezelfde vervallen vuurtoren een hippe strandtent te maken. Dat wordt nog een hele onderneming: een Expeditie Beachclub. IJsverkoper Roberto Prima vindt de beachclub ook een topidee, daar kan hij mooi zijn ijs verkopen. Als ‘ie nog wat ijs over heeft tenminste… Harry ziet ondertussen kans om Roberto de schuld van de kunstroof in de schoenen te schuiven.

 

Inspecteur Storm onderzoekt de zaak, samen met Nancy Speurs. Elke clou levert een kleine 'boem' op. Zal het Inspecteur Storm en Nancy lukken de daders te ontmaskeren? Wat is de rol van Gladde Tony in deze zaak? En wat is eigenlijk het verhaal achter het gestolen portret: Het meisje met de parasol?

 

Het wordt allemaal duidelijk in 9 spannende scènes en 8 aanstekelijke liedjes. En onthoud: eerlijk duurt het langst, maar iedereen verdient een tweede kans.

Benny Vreden

De afscheidsmusicals, kerstmusicals en andere musicals voor het basisonderwijs van Benny Vreden zijn een begrip op scholen in Nederland en België. Naast de afscheidsmusicals biedt ook de Benny Vreden digibord tool aan.  Met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek. Sinds 2018 is Carlo Boszhard eigenaar van Benny Vreden.