Betoeterd

Betoeterd

Wanneer de bewoners van de Bekersteeg ruzie krijgen is Sjef, een zwerver in een vuilnisbak, altijd degene die de ruzie kan sussen met zijn magische trompetspel.

Maar nu de wijk is opgekocht door de steenrijke zakenman Ronald Ramp, dreigt de hele buurt te verdwijnen. De bewoners komen in opstand terwijl de sloop al is begonnen. Misschien kan Sjef dit conflict oplossen met zijn trompet. Maar… waar is Sjef?!

Deze musical heeft lekker veel rollen, alles speelt zich af in één decor en heeft weer prachtige muziek, dit keer met medewerking van de bekende trompettist Eric Vloeimans belooft weer een waar spektakel te worden!

Natuurlijk met veel oefenondersteuning in ons oefenlokaal en een gratis app waarmee de kinderen kunenn oefenen.

Over onze vorige musical Niet te filmen:

"Het was niet te filmen zo goed! Kinderen waren superenthousiast. De grapjes die erin zaten werden heel goed ontvangen en de liedjes waren superleuk. De interactie met het publiek was top. Door de verschillende rollen was er voor ieder kind wat wils. We hebben enorm genoten van twee super leuke afscheidsavonden!"

Rep en Roer

Rep en Roer Musicals is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van musicals voor de basisschool. In de afgelopen tien jaar hebben we musicals gemaakt over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van een kippenboerderij, een snoepfabriek tot een TV-studio. Ze hebben een ding gemeen: een sterk verhaal dat ergens over gaat met vlotte, gevarieerde muziek.