Sinterklaasbundel Waarvan Acte Theaterproducties

Sinterklaasbundel

Sinterklaasbundel

Drie originele sinterklaasmusicals gebundeld in een pakket!
De Route van Sinterklaas

Hij komt, Hij komt…! Toch!? Speciaal voor Sint: De Route van Sinterklaas! 

Sinterklaas is de weg kwijt… Nou ja, hij heeft het allemaal nog wel op een rijtje, alleen de reis naar ons land is al jaren vol problemen! Dichte mist, zware storm en pakjes die overboord vallen…De weg naar ons land is altijd lang en vol gevaren zo lijkt het! In de mini musical ‘De Route van Sinterklaas’ bedenkt (en maakt) de klas speciaal voor de Sint een oplossing…. OP RIJM!

De sketch is ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders! Deze mini musical is geschikt voor de kinderen in de onder,- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!


Het Leven van Sinterklaas

Wie zoet is krijgt lekkers, Wie stout is….! Ja, ja! Sinterklaas was ook wel eens stout… Speciaal voor Sint: “Het Leven van Sinterklaas!” Een komische sketch/minimusical over het leven van Sinterklaas… OP RIJM! Sinterklaas is al heel erg oud, niemand weet eigenlijk hoe oud… En wat we eigenlijk ook niet weten is hoe Sint als “klein Sintje” was, en als puber? Waar hield hij van? At hij netjes zijn bord leeg? Deed hij zijn best op school? Was hij wel eens stout en sinds wanneer is hij ‘matties’ met de pieten? Heeft hij wel eens verkering gehad? In de grappige mini-musical “Het leven van Sinterklaas” worden deze vragen geheel op rijm beantwoord …. (Althans, hoe de klas denkt dat het leven van Sinterklaas gegaan kan zijn… zou het kloppen?).

De sketch is ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders! Deze sketch is geschikt voor de kinderen in de onder,- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!


De Klas van Sinterklaas

Speciaal voor de aankomst van Sinterklaas op school en in de klas schreef Waarvan Acte Theaterproducties een geweldig nieuwe mini musical ‘De Klas van Sinterklaas’ met een swingend liedje!

Heb je je altijd al afgevraagd of Sinterklaas ook gewoon naar school moest toen hij nog een klein was? Het moet haast wel, waar heeft hij anders zo mooi leren schrijven? En was hij dan braaf in de klas, at hij zijn fruit of stiekem iets anders? Strooide hij toen al dingen door het lokaal…? Hoe gedroeg hij zich op schoolreis en had hij eigenlijk altijd al een baard? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden in deze geweldige sketch!

Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte Theaterproducties ben je aan het juiste adres voor spetterende eindmusicals, kerstmusicals en sketches! Alle musicals en mini musicals hebben originele swingende muziek, vlotte dialogen, leuke typetjes en natuurlijk veel humor. 


De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee iedere musical echt van de klas zelf wordt! Al bijna 10 jaar is Waarvan Acte een begrip in Nederland, België en ver daarbuiten. Neem eens een kijkje bij het rijk gevarieerde aanbod, download een van de leesversies en zing vast mee met de handige meezingvideo’s!