START

START

Met de musical START nemen we een kijkje in het Olympisch dorp. Niet alleen de sporters maar ook de bewoners hebben hard getraind en gáán ervoor. Dit wordt de happening van het jaar. Daar komen de fakkeldragers. Maar, zijn zij niet wat vroeg? Geen paniek, het vuur is veilig in dit dorp. De twee louche eigenaren van de souvenirwinkel denken hier heel anders over. Het Olympisch vuur? Dat is handel!

Ondertussen komen ook alle sporters en begeleiders aan in het dorp. Er gebeurt van alles. De roeiers zijn hun mascotte vergeten, de media krijgt lucht van de gestolen fakkel, er bloeien liefdes op en er wordt natuurlijk hard getraind. Zou alles nog op tijd goed komen? Uiteindelijk heeft iedereen natuurlijk maar één missie: START, let the games begin!

Benny Vreden

De afscheidsmusicals, kerstmusicals en andere musicals voor het basisonderwijs van Benny Vreden zijn een begrip op scholen in Nederland en België. Naast de afscheidsmusicals biedt ook de Benny Vreden digibord tool aan.  Met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek. Sinds 2018 is Carlo Boszhard eigenaar van Benny Vreden.