Windkracht 8

Windkracht 8

Acht jaren basisschool ... Acht grote stappen op de lange ladder van de maatschappij. Deze zinnen uit het titellied windkracht 8 geven aan waar de musical over gaat.

 

In hoog tempo laten de kinderen op cabareteske wijze hun basisschool-loopbaan de revue passeren. Uit iedere groep wordt de toeschouwers een treffend moment voorgeschoteld.

 

Losse scène-opzet waardoor aanpassingen eenvoudig zijn door te voeren. Daardoor ook geschikt voor het speciaal basisonderwijs.

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.