De Spettershow

De Spettershow

De SpettershowMet een parodiërende knipoog naar de bekende televisieshows presenteert de klas 'De Spettershow'. Zij zijn voor dit razend populaire t.v.-programma uitgeloot. De show kent een aantal vaste onderdelen. Deze zijn: DE SCHOOLSPOT - DE MODESHOW - het intelligentiespel 'PIENTERPUNTJE' en het zangonderdeel ZING-A-SONG. Zoals een goede televisie-show betaamt treden uit binnen- en buitenland artiesten op. De bekende Willem Krul presenteert het programma.

 

Losse scène-opzet waardoor aanpassingen eenvoudig zijn door te voeren. Daardoor ook geschikt voor het speciaal basisonderwijs.

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.