Het Meisje met de Zwavelstokjes

Het Meisje met de Zwavelstokjes

Meisje met de zwavelstokjesJingo heeft het klassieke verhaal van Hans Christian Andersen tot sfeervolle kerstmusical bewerkt.

We volgen het meisje dat, verkleumd van de kou, besluit een zwavelstokje af te steken. Hierbij gebeurt er iets wonderbaarlijks: het meisje komt terecht in een droomwereld.

 

Met nieuw opgenomen muziek en prachtige liedjes wordt de school meegenomen in een kerstsprookje. De musical is geschikt voor alle groepen en kan eenvoudig worden ingestudeerd.

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.