Mirákel

Mirákel

MirakelIn de loop der jaren zijn er nogal wat kinderen (het publiek) de klas uitgestuurd. Zij beweerden dat ze wonderkinderen waren en niets meer hoefden te leren. MIRÁKEL begint op het moment dat acht kinderen eveneens om deze reden de klas worden uitgestuurd.

 

Om te voorkomen dat ook zij 'eeuwig' op de gang zullen zitten, dienen de acht wonderkinderen binnen één uur 'de vijf onmogelijke vragen' te beantwoorden. Hiermee kunnen ze, behalve zichzelf, ook het publiek bevrijden.

Losse scène-opzet waardoor aanpassingen eenvoudig zijn door te voeren. Daardoor ook geschikt voor het speciaal basisonderwijs.

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.