SELFIE de musical

SELFIE de muscial

Hoe leuk is het om zelf jullie musical te schrijven? Je eigen regisseur te zijn? Met elkaar te brainstormen over een goed onderwerp? Dat kan met SELFIE de musical!

Wij delen graag onze kennis en wijzen jullie de weg met het maken van je eigen afscheidsfeest! 

 

In het ‘doe-het-zelf-downloadpakket’ vind je alle tools voor het produceren van een knallende voorstelling. SELFIE de musical bestaat uit een openingslied, slotlied, brainstormideeën, tips & tricks van bekende Nederlanders uit het vak, het document musicalregie van A tot Z en Zingen en Acteren én... nog heel veel meer!

 

En de liedjes? Die kies je gemakkelijk met Jingo Jukebox. In deze online jukebox staan honderden liedjes, sfeermuziekjes en geluidseffecten. Kies en beluister jouw gewenste muziek op onderwerp of sfeer en koop deze voor een klein bedrag per stuk. Kies uit bijvoorbeeld spannende, vrolijke of sprookjesachtige liedjes en uit onderwerpen als talentenshow, detective, vakantie en noem maar op. 

 

SELFIE de musical en Jingo Jukebox Dé ideale combinatie om zelf een spectaculaire afscheidsmusical mee te maken!

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.