Primeur

Primeur

PrimeurDe hoofdredacteur van het weekblad 'Flits' is in paniek. De deadline nadert en zijn redactieleden hebben wéér geen knallende primeur. In de redactievergadering hoort hij het ene na het andere slaapverwekkende onderwerp aan.

Dan schrikt iedereen op, wanneer telefoniste Pauline de Wit met een 'spoedfax van boven' komt aanrennen. De directie heeft, op grond van de teruglopende verkoopcijfers, opdracht gegeven om 'Flits' te laten doorlichten. Enige tijd later zien we dan ook hoe Jakko, Pakko en Wakko Mac-Keezie, van het gelijknamige doorlichtingsbureau, het weekblad binnenste buiten keren ...

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.