Radio GoGo

Radio GoGo

In deze musical maken we kennis met twee radiozenders; Radio GoGo en Radio X-FM. Radio GoGo verkeert in grote nood. De luistercijfers en inkomsten dalen razendsnel. Daarentegen gaat het supergoed met Radio X-FM. Bij Radio GoGo snapt niemand hoe dat kan. Aan de spectaculaire supersound en flitsende deejays kan het niet liggen. Eén ding is zeker… het probleem móet worden opgelost, want anders is Radio GoGo reddeloos verloren. Het spoor leidt naar de concurrent Radio X-FM én ‘de financial control manager’ van Radio GoGo. Beleef het allemaal in deze supermusical boordevol muziek en heerlijke spelsituaties.

 

Met heel veel (download)extra’s en interessante interviews/tips van o.a. Nielson, Jamai en Giel Beelen! Kies JINGO voor een onvergetelijk afscheid!

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.