iKetsjer

iKetsjer

De leerkracht van groep 8 studeert de afscheidsmusical in. Hiervoor komt telkens een aantal spelers naar de repetitieruimte. De leerkracht is blij dat meester Robbert ondertussen alles in de klás regelt. Deze geniale stagiair heeft een bijzondere les voorbereid, maar de stoom komt uit zijn oren als blijkt dat het digitale schoolbord het niet doet! Gelukkig zit slimme Evert in de klas. Al is het computerprobleem nog zo ingewikkeld, Evert weet raad! 

Ondertussen gaat het uitstekend met het instuderen van de musical! Door telkens van de repetitieruimte naar de klas te gaan, geniet het publiek zowel van heerlijke musicalsketches als het komische drama dat zich in de klas afspeelt. Je blijft kijken naar iKetsjer!

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.