Het grote geheim

Het grote geheim

Het grote geheimHet openingsnummer, een dans, wordt luidruchtig verstoord door enkele geesten. De belangrijkste heet Floets. Zij beweert al vele honderden jaren door alle scholen van Nederland te hebben rondgewaard.

 

Hierdoor heeft zij allerlei zaken kunnen zien. De kinderen vragen de geest hier iets over te vertellen. Omdat Floets over bijzondere gaven beschikt kan zij de gebeurtenissen ook laten zien.

 

Losse scène-opzet waardoor aanpassingen eenvoudig zijn door te voeren. Daardoor ook geschikt voor het speciaal basisonderwijs.

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.