Feestlift

Feestlift

Feestlift'Feestlift' is een sprankelend school- cabaret, waar een bonte verzameling onderwerpen de revue passeert. Groep 8 geeft de toeschouwers een 'superlift' naar een feestelijke afsluiting van hun basisschoolperiode. Wanneer het publiek op het einde 'de bestemming' heeft bereikt, worden de kinderen hiervoor middels een daverend applaus bedankt.

 

Losse scène-opzet waardoor aanpassingen eenvoudig zijn door te voeren. Daardoor ook geschikt voor het speciaal basisonderwijs.

Jingo

Jingo begon in 1982 met het ontwikkelen van afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het was direct een groot succes, want sindsdien hebben vele honderdduizenden kinderen in één of meerdere musicals gespeeld. Met de afscheidsmusicals geeft Jingo iedere achtste-groeper een feestelijke afsluiting van zijn of haar basisschoolperiode. En met kerst verandert de school even in een Winters sprookje. Daarnaast is het met elkaar creëren van een musical ontzettend leerzaam. De kunst van het samenwerken! JingoSupport JingoSupport ontwikkelde een handleiding om leerkrachten te helpen bij het opzetten van een musical. Bekijk de handleiding online.