De Route van Sinterklaas

De Route van Sinterklaas!

Hij komt, Hij komt…! Toch!?

Speciaal voor Sint: “De Route van Sinterklaas”

Sinterklaas is de weg kwijt… Nou ja, hij heeft het allemaal nog wel op een rijtje, alleen de reis naar ons land is al jaren vol problemen! Dichte mist, zware storm en pakjes die overboord vallen…De weg naar ons land is altijd lang en vol gevaren zo lijkt het! In de mini-musical “De Route van Sinterklaas” bedenkt (en maakt) de klas speciaal voor de Sint een oplossing…. OP RIJM!

Ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders!

Deze mini-musical is geschikt voor de kinderen in de onder- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!

Waarvan Acte

De visie van Waarvan Acte op het maken van een musical door een klas of groep is dat de musical pas echt ‘van de klas zelf’ is als er ruimte is voor het ‘zelf doen’ en ‘zelf bedenken’! De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee de iedere musical echt van de klas zelf wordt!

Kinderen zijn creatief, fantasievol en vindingrijk en door deze manier van het aanbieden van een script, kan iedere klas in het basisonderwijs een eigen authentieke invulling geven aan hun eigen musical.