Circus Hoeplakee

Circus Hoeplakee

Circus HoeplakeeCircus Hoeplakee is weer in de stad. Voor de voorstelling van die dag wordt nog eens flink gerepeteerd. De olifantendresseur oefent met zijn olifanten, de koorddanseressen doen hun dansjes, de acrobaten maken hun buitelingen en de leeuwentemmer temt zijn leeuwen.

 

En de clowns? Tja, die zitten met een probleem: een van hen is ziek. Hoe moet dat nu met de voorstelling van vanavond? Kan de directeur nog een oplossing vinden, of moet de voorstelling worden afgelast?

Het Verkeerde Beentje

Wij van Het Verkeerde Beentje maken musicals voor het basisonderwijs. Onder andere kleutermusicals, musicals voor de middenbouw, schoolbrede musicals, kerstmusicals en afscheidsmusicals. De afscheidsmusicals zijn meestal gebaseerd op een mooi, of een spannend, of een grappig (of een mooi, spannend én grappig) kinderboek. Dat wil zeggen: het verhaal wordt omgeschreven tot een toneelscript en er worden een stuk of tien liedjes bij gecomponeerd. Swingende koorliedjes, gevoelige solo's, stevige rapnummers, afwisselend van stijl maar wel steeds muziek die het verhaal ondersteunt.