FLITS De nieuwsjagers

FLITS De nieuwsjagers

De nieuwsjagersElke maand nieten Lotte en Daan de schoolkrant in elkaar, ook al wordt die door niemand, echt NIEMAND gelezen. Meester Geurts bepaalt namelijk wat er wel of niet in komt, dus...... de schoolkrant is slaapverwekkend braaf. Op een dag komt Toni bij de schoolkrantclub. ‘Die krant is zó saai!’ zegt hij. ‘Er staan geen nieuwtjes in, maar oudjes!’

 

Hij heeft gelijk. De anonieme briefjes en gewaagde moppen die meester Geurts afkeurt en in de prullenbak gooi, zijn eigenlijk veel interessanter.

Het Verkeerde Beentje

Wij van Het Verkeerde Beentje maken musicals voor het basisonderwijs. Onder andere kleutermusicals, musicals voor de middenbouw, schoolbrede musicals, kerstmusicals en afscheidsmusicals. De afscheidsmusicals zijn meestal gebaseerd op een mooi, of een spannend, of een grappig (of een mooi, spannend én grappig) kinderboek. Dat wil zeggen: het verhaal wordt omgeschreven tot een toneelscript en er worden een stuk of tien liedjes bij gecomponeerd. Swingende koorliedjes, gevoelige solo's, stevige rapnummers, afwisselend van stijl maar wel steeds muziek die het verhaal ondersteunt.