Wie Kent Miljonairs

Wie Kent Miljonairs

Miljonair Pieter-Jan Grimbergen is een succesvol crème fabrikant en heeft een landhuis met zwembad en een auto met chauffeur. Op een dag gaat het mis; van PJ's nieuwe Crème Craquelé krijg je een groen gezicht en vreselijke jeuk. Een foutje in de crème zorgt ervoor dat Pieter-Jan failliet gaat. Het gezin verhuist naar een gewone wijk in Nederland waar ze maar moeilijk kunnen wennen aan het leven zonder butlers, champagne en 'walk-in-closets'. Dat zorgt voor hilarische spraakverwarringen met de buren.

 

Als de cameraploeg van het TV programma 'Wie Kent Miljonairs' in de wijk komt, staat de hele buurt op z'n kop. Presentatoren Yordi en Stefano zoeken naar verborgen rijkdom in de wijk voor deze 'real-life soap'. Ed en Eef de Graaier lijken de perfecte kandidaten te zijn, totdat Pieter-Jan per ongeluk voor de camera verschijnt. Zijn grappige reacties en het sensationele optreden van dochter Violinde met ‘De Citrussong’ maken het programma tot een ware TV hit!

 

Zal de familie Grimbergen ooit nog uit de ellende komen? Zijn de nieuwe buren wel zo aardig als ze lijken? Vindt zoon Roderick z'n ware liefde in de wijk? Zat er écht een foutje in de Crème Craquelé en wie is die man die in de failliete cosmeticafabriek rondhangt?

 

Niets is wat het lijkt in de musical 'Wie Kent Miljonairs'; er gebeurt van alles voordat het leven van Pieter-Jan weer gesmeerd zal verlopen.