Party Switch

Party Switch

In deze super feestelijke musical zul je meemaken hoe de verjaardag van een 16 jarige tweeling, een hilarisch feestbedrijf en een bijzonder grappig bejaardentehuis uiteindelijk zorgen voor het vetste, verwisselde feest ooit!

Pro-Ficiat is een bedrijf in feestartikelen en kan werkelijk alles leveren. Van zelfopblazende ballonnen, 'glow-in-the-dark' taarten en clowns tot verrassingsboxen en feestbeesten, Pro-Ficiat heeft het!


Han Burger; ‘de Amerikaanse vertegenwoordiger in alles wat fun is’, heeft voor Pro-Ficiat steeds nieuwe, originele feestartikelen in zijn koffertje. Zo komt hij op een dag met de ‘Party-Switch’; een knop waarmee je direct kunt wisselen van feestthema. Maar op het moment dat de Party-Switch getest wordt, lijkt hij niet te werken!


De tweeling Robin en Renée wordt bijna 16 en daar hoort natuurlijk een groot feest bij. De oma van de tweeling, oma Bep (op haar gemotoriseerde step) is de leukste en hipste oma ooit en zorgt als vrijwilliger voor heel wat gezelligheid, chaos en gedoe in het Rusthuis Knus Thuis.

Ook in het rusthuis is er iemand bijna jarig: Meneer Kees. Hij wordt 100! Oma Bep bestelt bij Pro-Ficiat zowel voor de tweeling als voor Meneer Kees feestartikelen en cadeaus.


En daar lijkt het mis te gaan, want de medewerkers van Pro-Ficiat raken in de war en halen de bestellingen van de tweeling en Meneer Kees door elkaar met alle gevolgen van dien: de bestellingen worden verwisseld!


Komt het door de warrige medewerkers en de dubbele bestelling van oma Bep of heeft de Party-Switch toch wél iets te maken met de verwisseling van de feesten?


Eén ding is zeker: deze musical zit vol verrassingen, spanning en humor en eindigt in een knalfeest met jong en oud, voor de hele klas!