afscheidsmusical Mindvakantie

Mindvakantie

Mindv*kantie

Muzikantine komt dit jaar met een musical die voor altijd in je geheugen gegrift zal staan: Mindv*kantie! Of het nu een live uitvoering voor publiek, een streaming op internet of mooie film wordt, met deze musical ben je er zeker van dat zowel spelers als publiek er een onvergetelijke ervaring aan over houden! Door het verrassende verhaal, de pakkende afwisselende liedjes, de vele leuke typetjes en de illusies van Victor Mids zit je van het begin tot het einde op het puntje van je stoel. En natuurlijk ook dit jaar weer met maar één decor, een ingesproken app om je tekst mee te oefenen en een script voor het exacte aantal leerlingen van jouw groep 8!

Als de beroemde illusionist Hermanus Hoedoetiedat tijdens zijn laatste show plotseling écht verdwijnt, is iedereen met stomheid geslagen. Niemand weet waar hij is gebleven en zelfs de politie zendt een speciaal politiebericht uit om Hermanus te zoeken.

 

Ondertussen komen er op het Kasteel Brederode allemaal gasten aan, zoals het gekke stel Weiland of de bange Ada met haar Henk. Maar ook Sammy en Tommy zijn van de partij. Tommy is gek van trucjes en die doet hij dan ook ongeveer de hele dag. Alleen…, je raadt het al: ze mislukken altijd! 

 

Als er plotseling allemaal rare dingen gebeuren, breekt er paniek uit op het kasteel. Want hoe zou jij het vinden als alle ramen en deuren ineens op slot gaan, of als je merkt dat de persoon op het schilderij van houding verandert? En dan hebben we het nog niet eens over de geheime deur in de boekenkast waar je ongemerkt door kunt verdwijnen. Of wat denk je van de controlekamer waar alles en iedereen met geheime camera’s in de gaten wordt gehouden?!

 

Gelukkig komen de gasten er via verschillende aanwijzingen uiteindelijk achter waarom ze precies op het kasteel aanwezig zijn en komt alles meer dan goed in een verrassende ontknoping.

 

Mindv*kantie is een fantastische musical vol humor, spanning, illusies en leuke typetjes. Het verhaal, de pakkende liedjes en de interactie met het publiek zullen bij iedereen een onvergetelijke illusie achterlaten!