Soap In De Soep

Soap In De Soep

Deze super vrolijke musical gaat over de soapserie: Als de zon schijnt. Alles loopt op rolletjes op de set, totdat de kantinejuffrouw een kop soep over de regietafel heen laat vallen. Omdat de aflevering, die altijd van te voren wordt opgenomen, door de kortsluiting onbruikbaar is, zit er niets anders op dan de aflevering live te spelen! Je snapt dat dat voor flink wat paniek, maar ook voor de meest grappige, onverwachte en hilarische situaties zorgt!

De bekende Nederlandse soapserie ‘Als de zon schijnt’ is al 15 jaar een kijkcijfer hit. Personages als de populaire Jaimy Lee Bouwman en de knappe ‘bad guy’ Dave Dexter, schitteren vijf dagen per week op TV. En alles wordt van te voren opgenomen, dus wat kan er mis gaan?

 

Maar dan blijken de kijkcijfers terug te lopen. ‘De Ballonnenkoning’, die de serie sponsort in ruil voor reclame, is daar niet blij mee. En alsof dat nog niet genoeg is, valt er een kop soep over de regietafel heen met als gevolg: kortsluiting! De soap valt letterlijk en figuurlijk in de soep. Er is dus maar één oplossing: de soap live op TV spelen!

 

En zo komt er een soapaflevering om nooit te vergeten. Vol met bloopers, mensen die niet in scènes horen, live reclames en ballonnen.

Wordt deze live soap één grote puinhoop of is dit het begin van een groot, nieuw succes?

 

Je zult het beleven in deze knotsgekke musical die bij jong en oud nog lange tijd een glimlach op het gezicht zal achterlaten!