De diamantroof!

De diamantroof!

De diamantroof!

De familie Weiland heeft een oud museum gekocht voor maar €1,-. Maar al snel blijkt dit buitenkansje een enorme miskoop. Het museum is een bouwval en de collectie bestaat uit enkel oude troep!

 

De doorgewinterde familie Weiland gaat desondanks aan de slag met het opknappen van het museum én verzinnen van alles aan elkaar om de oude spullen weg te kunnen zetten als waardevolle museumobjecten. Ze missen alleen nog een topstuk.

 

Dan helpt het toeval een handje: ze vinden tussen alle troep een kostbaar doosje waar een diamant in zit. Het blijkt een verloren gewaande geluksdiamant te zijn. De vondst is groot nieuws! Iedereen wil de diamant komen bekijken: de pers stroomt toe, modehuis Happy Diamonds heeft interesse en zelfs autocoureurs Max Verstapel en Sebastiaan Ventiel komen een kijkje nemen.

 

Helaas trekt de diamant ook andere bezoekers: inbrekersbende De Brede Jongens en de zojuist vrijgekomen internationale diamantdieven George en Julia Getaway! Ai! Ondanks het overhaast ingehuurde beveiligingsbedrijf C.O.P.S. blijkt de beveiliging van het museum is zo lek als een mandje. De diamant is simpelweg niet veilig en niemand lijkt te vertrouwen. Want wat als...? Wat als DE DIEF toeslaat?!!

 

Gratis extra's

 

Dansinstructie-video's (YouTube);

• Leerlingen-app (Android / iOS)

Meezingversies van alle liedjes (YouTube);

• Grimevoorbeelden van alle personages

NIEUW! Drie oefenvideo's meerstemmige zang (YouTube).