Alles gaat fout!

Alles gaat fout!

De eindmusical “Do-Re-Mi” staat gepland, maar alles gaat fout! Na de audities, waarin iedereen de sterren van de hemel zingt, de mooiste decors bouwt of de mooiste verhalen schrijft, krijgen de leerlingen allemaal hun taak te horen. Maar… iedereen is ingedeeld op de verkeerde plek! De mensen die uitblinken in dans, zijn ineens verantwoordelijk voor de techniek en hebben geen idee hoe ze de losse draadjes aan elkaar moeten knopen. En de wiskundige technici moeten ineens gaan zingen! Dat eindigt in een totale ramp: decor valt uit elkaar, zangers die vals zingen, de technici die geëlektrocuteerd worden en ter overmaat van ramp breekt een danser zijn been…
De deelnemers aan de musical moeten terug naar de tekentafel. Op deze manier lukt het niet, dus moeten ze een nieuw plan verzinnen om de musical te redden. Maar zijn ze nog op tijd? Of wordt “Do Re Mi” een totale mislukking?


Dit verhaal kun je bestellen als film én musical! Vragen? Neem contact op via: info@cultuurinjeklas.nl

Cultuur in je Klas

Wil jij jouw leerlingen in de spotlight zetten, voor óf achter de schermen? Cultuur in je Klas is een team met jonge cultuurmakers en ontwikkelt film- en musicalverhalen voor groep 8.

Als je kiest voor onze film- en musicalpakketten, krijg je ook toegang tot een digitale lesmagazine om tijd te besparen in de voorbereiding. Onze professionals hebben alle instructies in video’s opgenomen zodat jij alleen maar de filmpjes aan je klas hoeft laten te zien. Zo hoef jij bijvoorbeeld géén danspasjes of decor te bedenken en géén attributenlijst te maken. Met ons digitale lesmagazine haal je alle kennis in huis om eenvoudig van je film of musical een succes te maken. En als je ergens vastloopt of vragen hebt, aarzel niet om ons alles te vragen. Ook bieden we jou de mogelijkheid tot het creëren van een musical/film op maat. Stel je vraag via info@culturinjeklas.nl, wij helpen je graag!