WisBoek

WisBoek

Stel je voor: je loopt op school door de gang en iemand steekt zijn voet uit waardoor dat jij struikelt en mega hard op je gezicht gaat. De volledige inhoud van je rugzak ligt verspreid over de gang. En je lunch is over de vloer gesmeerd; wat een rotdag! Je raapt van de grond het WisBoek: een magisch boek waarmee jij elke situatie kunt veranderen. In plaats van dat jij struikelt… vallen de pestkoppen op de grond en doen ze een zeehond na!
Dat is de werkelijkheid van Luna. Ze herschrijft haar dagelijks leven van onvoldoendes naar voldoendes en van gepest worden tot de pester voor paal zetten! Vooral op schoolkamp komt het boekje haar goed van pas. Maar tijdens de spokentocht komt haar grootste nachtmerrie uit: het WisBoek is weg! Hoe kan ze in hemelsnaam nu alle situaties overleven? Tijdens de laatste dag van het kamp moet ze haar boekje terug zien te vinden, voordat haar aartsvijand het in handen krijgt…


Dit verhaal kun je bestellen als film én musical! Vragen? Neem contact op via: info@cultuurinjeklas.nl

Cultuur in je Klas

Wil jij jouw leerlingen in de spotlight zetten, voor óf achter de schermen? Cultuur in je Klas is een team met jonge cultuurmakers en ontwikkelt film- en musicalverhalen voor groep 8.

Als je kiest voor onze film- en musicalpakketten, krijg je ook toegang tot een digitale lesmagazine om tijd te besparen in de voorbereiding. Onze professionals hebben alle instructies in video’s opgenomen zodat jij alleen maar de filmpjes aan je klas hoeft laten te zien. Zo hoef jij bijvoorbeeld géén danspasjes of decor te bedenken en géén attributenlijst te maken. Met ons digitale lesmagazine haal je alle kennis in huis om eenvoudig van je film of musical een succes te maken. En als je ergens vastloopt of vragen hebt, aarzel niet om ons alles te vragen. Ook bieden we jou de mogelijkheid tot het creëren van een musical/film op maat. Stel je vraag via info@culturinjeklas.nl, wij helpen je graag!