Groep J8Seizoen 2024!

Groep J8Seizoen!

Het Jachtseizoen is begonnen! 

Welkom bij een zeer speciale aflevering van Groep J8Seizoen! Dé spannendste scholenwedstrijd, waarin kinderen van groep 8 jacht maken op bekende Nederlanders. OBS De Druktemakers strijdt met De Bankzitters en De Beauty’s om die felbegeerde grote prijs. Lukt het Kiki Tutorials, Max Verklappen, Britt Cracker en Sjonnie & Droger zich een uur te verbergen? Of worden ze door de kids gesnapt? Vanuit de meldkamer houden de hoofdinspecteur en de stagiair alles scherp (en ritmisch) in de gaten. 60 minuten op de klok en de tijd start... nu!

 

Groep J8Seizoen is een grappige musical zonder hoofdrollen, makkelijk in te studeren in kleine groepjes. De liedjes en raps zijn geschreven op herkenbare hits van nu.

 

Het stuk is flexibel in te korten of aan te passen aan een kleine of grote klas (16-46 spelers, +/- 60 minuten). Inclusief een programmaboekje waar je alleen de namen van de kinderen hoeft toe te voegen! Durf het aan en ga op jacht met groep 8! 

 

Nu ook verkrijgbaar in een eenvoudige COMPACT versie voor 7-17 spelers (+/- 40 minuten). Voor meer informatie hierover ga naar www.qpmusicals.nl.

QP Musicals

Wij zijn drie vriendinnen die jarenlang theater en muziek hebben gemaakt met elkaar. Naast het schrijven van musicals zijn we werkzaam in het basisonderwijs (groep 8 leerkracht), kinderpsychologie, communicatie & event management en (kinder)theater. 

 

In de lockdown van 2020 schreven wij de eindmusical "Corona De Musical", gevolgd door "We zijn er bijna!" in 2021. Onze productie "Groep J8Seizoen!" volgde snel daarop. Omdat hier veel vraag naar was hebben we inmiddels ook een speciale compact versie geschreven voor kleinere klassen. 

 

Afgelopen jaar hebben we ook voor het eerst een Kerstmusical geschreven: “De Kerstkoekjes Challenge”. Een korte, makkelijk in te studeren musical voor groep 5 t/m 8, op bekende kerstliedjes. En natuurlijk kun je de challenge ook in het echt doen: Heel mijn school bakt!:-).

 

Omdat we er zoveel plezier in hebben, hebben we inmiddels weer een nieuwe eindmusical gelanceerd: Engste Escape Ever!. In deze gruwelijk spannende escape-room mogen de kinderen van groep 8 de code kraken van de Engste Escape Room Ever! Zal dat goed gaan?

 

Zolang we terug blijven horen dat de kinderen net zo veel plezier hebben met het spelen als wij met het schrijven van de musicals, blijven we geïnspireerd verder schrijven aan nieuwe avonturen!

 

Een vrolijke & theatrale groet,

 

Francoise, Maaike & Sabien - QP Musicals