Groep J8Seizoen!

Yo,  YouTube kijkers, welkom bij een gloednieuwe aflevering van Groep J8seizoen! Dé online scholenwedstrijd, waarin kinderen van groep 8 jacht maken op bekende Nederlanders. OBS De Druktemakers strijdt met De Bankzitters en De Beauties om die felbegeerde grote prijs. Weten Prinses Amalia, Kiki Tutorials, Max Verklappen, Sjonnie en Droger uit hun handen te blijven? Of worden ze door de kids gesnapt? Vanuit de meldkamer houden de hoofdinspecteur en de stagiair alles scherp en ritmisch in de gaten. 60 minuten op de klok en de tijd start... nu!

Quarantaine Producties

Wij zijn drie vriendinnen die elkaar kennen uit een toneel- en muziekverleden. Wij zijn intussen werkzaam in het basisonderwijs (groep 8 leerkracht), kinderpsychologie, communicatie & event management en (kinder)theater. In de lockdown van 2020 schreven wij de eindmusical "Coro-na De Musical", gevolgd door "We zijn er bijna!" in 2021.

Beide musicals, met een lach en een traan en geïnspireerd op de actualiteiten van het afgelopen jaar, werden door honderden scholen met veel plezier gespeeld. Wij hopen dat jullie onze nieuwste productie "Groep J8seizoen" weer net zo leuk vinden. Als jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij met het schrijven ervan dan zit het wel goed!