Groep J8Seizoen 2023!

Groep J8Seizoen!

Het Jachtseizoen is begonnen! 

Welkom bij een zeer speciale aflevering van Groep J8Seizoen! Dé spannendste scholenwedstrijd, waarin kinderen van groep 8 jacht maken op bekende Nederlanders. OBS De Druktemakers strijdt met De Bankzitters en De Beauty’s om die felbegeerde grote prijs. Lukt het Kiki Tutorials, Max Verklappen, Britt Cracker en Sjonnie & Droger zich een uur te verbergen? Of worden ze door de kids gesnapt? Vanuit de meldkamer houden de hoofdinspecteur en de stagiair alles scherp (en ritmisch) in de gaten. 60 minuten op de klok en de tijd start... nu!

 

Groep J8Seizoen is een grappige musical zonder hoofdrollen, makkelijk in te studeren in kleine groepjes. De liedjes en raps zijn geschreven op herkenbare hits van nu.

 

Het stuk is flexibel in te korten of aan te passen aan een kleine of grote klas (16-46 spelers, +/- 60 minuten). Inclusief een programmaboekje waar je alleen de namen van de kinderen hoeft toe te voegen! Durf het aan en ga op jacht met groep 8! 

 

Nu ook verkrijgbaar in een eenvoudige COMPACT versie voor 7-17 spelers (+/- 40 minuten). Voor meer informatie hierover ga naar www.eindmusicals.nl.

QP Musicals

Wij zijn drie vriendinnen die elkaar kennen uit een toneel- en muziekverleden. Wij zijn intussen werkzaam in het basisonderwijs (groep 8 leerkracht), kinderpsychologie, communicatie & event management en (kinder)theater. In de lockdown van 2020 schreven wij de eindmusical "Corona De Musical", gevolgd door "We zijn er bijna!" in 2021.


Beide musicals, met een lach en een traan en geïnspireerd op de actualiteiten van het afgelopen jaar, werden door honderden scholen met veel plezier gespeeld. Wij hopen dat jullie onze nieuwste productie "Groep J8seizoen" weer net zo leuk vinden. Als jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij met het schrijven ervan dan zit het wel goed!