Strange

Strange

StrangeGroep 8 maakt zich klaar voor de afscheidsmusical. Maar dan klinkt er een vreemd geluid en staat de school plots vol vreemde figuren. Het zijn de Bizarro’s die voor even naar Nederland zijn gekomen. In veel opzichten zijn deze wezens precies anders dan de groep 8-ers. De meiden zijn superstoer en de jongens juist vreselijk tuttig en erg met hun uiterlijk bezig. Maar wie zijn er nou eigenlijk vreemd? De Bizarro’s of de groep 8-ers?

 

Strange is een humoristische musical met veel verschillende typetjes, gekke (herkenbare) situaties en zeer gevarieerde liedjes. Strange is een beetje vreemd… maar wel erg grappig!

MeerMusical

MeerMusical is een jong bedrijf dat sinds 1995 musicals maakt. Behalve afscheidsmusicals, zijn er ook kerstmusicals, een middenbouw- en een onderbouwmusical. Daarnaast werkt MeerMusical steeds vaker in opdracht van bedrijven en/of instellingen. In de loop der jaren hebben steeds meer basisscholen voor een 'meermusical' gekozen. En dat is ook niet gek, want MeerMusical maakt eigentijdse musicals die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Het taalgebruik is alledaags en eenvoudig (maar ook weer niet té populair), de liedjes zijn swingend en goed in te studeren (maar hebben wel inhoud, en zijn ook wel eens gevoelig), en het verhaal is spannend en zowel voor grote als kleine groepen goed op te voeren.