Strange

StrangeGroep 8 maakt zich klaar voor de afscheidsmusical. Maar dan klinkt er een vreemd geluid en staat de school plots vol vreemde figuren. Het zijn de Bizarro’s die voor even naar Nederland zijn gekomen. In veel opzichten zijn deze wezens precies anders dan de groep 8-ers. De meiden zijn superstoer en de jongens juist vreselijk tuttig en erg met hun uiterlijk bezig. Maar wie zijn er nou eigenlijk vreemd? De Bizarro’s of de groep 8-ers?

Strange is een humoristische musical met veel verschillende typetjes, gekke (herkenbare) situaties en zeer gevarieerde liedjes. Strange is een beetje vreemd… maar wel erg grappig!