Plan B

Plan B'Dames en heren, ladies and gentlemen... groep 8 gaat vertrekken!' Het is bijna vakantie. Alle groep 8-ers hebben daar erg veel zin in. En ook meester Frenk kijkt er naar uit: hij gaat zes weken tijgeren in de jungle! Maar heeft hij alles wel zo goed geregeld? Wie zorgt er bijvoorbeeld voor zijn tuintje? De groep 8-ers maken hem behoorlijk zenuwachtig. Het lijkt erop dat meester Frenk uiteindelijk als enige thuis moet blijven. Of weet hij nog een Plan B te bedenken?

Zoals altijd: humoristisch, eigentijds en aansprekend voor groep 8-ers. Stop met zoeken, ga voor Plan B!