Herberg Hierisut

Herberg HierisutPam en Alex zijn aan het bezemen, ze moeten de hele stad sneeuwvrij maken. Maar waarom moet dat nou net op Kerstavond? Waarom zijn ze niet gezellig bij hun families? Op het plein krijgen ze eten van Moesje. Zij is eigenaar van de herberg op het plein: Herberg Hierisut. Er komen allerlei mensen langs.

Een asociale zakenvrouw, een hoogzwangere vrouw met haar gezinnetje. Zingende Kerstgekken, een rappende Kerstballenverkoper en een rijmende Kerstfee. Aan het einde kan het Kerstfeest echt beginnen. Herberg Hierisut is daar de perfecte plek voor!

Op te voeren door leerlingen en/of leerkrachten.